torsdag 27 maj 2021

Betta på travsport

Betta på travsport


Att betta på travsport är oerhört populärt i många delar av världen. Hästen gick från att vara till det absolut viktigaste arbetsdjuret för människan till att mer eller mindre spela ut sin roll som arbetsredskap och bli mer ett sällskapsdjur och något som vi använder i sport. I alla fall för oss här i det västerländska samhället. Det finns travbanor överallt i landet och visste du att den äldsta travbanan i Sverige är den som ligger i Malmö och heter Jägersro.


Vill du betta på travsport så kan du göra det antingen genom att vara på plats eller att se det på tv och betta på det sättet. Det är två lite olika saker och den riktigt inbitna är gärna på plats men det kan vara svårt så tv-sändningarna från travsportens värld är ofta väl besökta. Vill du betta på plats så kan du göra det genom att gå till bås som finns på travbanan och lägga dina spel direkt där. Det är så man alltid har gjort. Då kan du antingen spela på vilken häst som kommer att vinna eller så kan du spela på placering. Spelar du på placering betyder det att du väljer en häst du tror kommer att placera sig bra, det vill säga etta tvåa eller trea, och händer det så får du pengar. Oddsen för att spela på placering är naturligtvis lägre dock.

Spelar du inte på plats så kan du enkelt spela på datorn eller mobilen genom ATG, Unibet eller hos någon annan spelsida och det är mycket enkelt. Du skapar bara ett konto och sätter in pengar och sedan så är det klart för att spela. Du kommer fortfarande kunna spela på placering eller vinnare och möjligtvis även andra typer av spel. Vissa spelbolag är mer inriktade på Travsport och har därför fler spel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar